Aktivt Sälj

Om vi på Sellerswell bokar in företagsbesök åt er, innebär det att ni frigör tid för era egna säljare så att de slipper lägga tid på tidsödande mötesbokning och istället kan lägga tid på att besöka fler kunder och på så sätt få fler affärer!
Vi vill att varje kundbesök genererar en möjlighet för er till nya affärer. Därför ser vi till att du träffar rätt personer och att de är redan är nyfikna på er produkt eller tjänst.

Vill du anlita en professionell säljare som tar dina försäljningsvolymer till högre nivåer?
Ni slipper risken som det innebär att vara arbetsgivare, ni behöver inte betala sociala kostnader, sjukersättningar eller semesterersättningar. Att ta in en säljkonsult innebär endast kostnad för de faktiska timmar då kundbesök genomförs.
Dessutom kan en felrekrytering vara förödande för ert företag, så varför ta risken?

Att starta en säljprocess med en potentiell kund tar normalt lång tid, då man först ska etablera en relation mellan parterna. Vi på Sellerswell har skapat ett ambassadörsnätverk, där personer med stort nätverk t.ex. vd, försäljningschefer mm. hjälper säljaren in i företag som de har relation med. Tack vare denna åtgärd, kan man korta säljprocessen avsevärt.

Här har Ni möjlighet att scanna av ett helt område eller bransch! Med en låg kontaktkostnad genomför vi ett stort antal kundbesök. Inget ersätter ett personligt möte!
Detta gör vi:

  • Utbildar konsulterna för uppdraget.
  • Presenterar Ert företag.
  • Samlar in information om kunden. Tar fram kontaktuppgifter.
  • Detta ger möjlighet för bearbetning med nyhetsbrev.
  • En del av dessa företag kan flyttas in på vår framtidslista.
  • Denna typ av besök genererar även ett uppföljningsbesök.

Sellerswells framtidslistan är ett verktyg som ni kan använda er av för att få kontinuerlig bearbetning av de företag som ni önskar bli era framtida kunder.
Sellerswell förvandlar dessa från ett namn på en lista, till ett varmt prospekt, där ett kundbesök är bokat. De kunder som avsäger sig kontakt byts ut månadsvis efter avstämning med er.

För att ett företag ska nå framgång med sin försäljning krävs duktiga säljare. Men det räcker inte!
För att en säljare ska lyfta resultatmässigt, krävs en coach som stöttar säljaren i sitt dagliga arbete. Exempel på aktiviteter en säljledare genomför:

  • Hålla regelbundna avstämningar.
  • Bolla de utmaningar som uppstår i en säljsituation.
  • Hjälpa säljarna att uppnå uppsatta mål. För att man ska lyckas med detta krävs regelbunden uppföljning.
  • Ta fram säljbudget med ledning och säljare.